Economie

Într-o societate, totul poate fi transformat într-o problemă economică. Când vine vorba de siguranța rutieră, există, pe de o parte, un buget la care să raportăm, dar, pe de altă parte, și câștigul social în viețile salvate. Este important să se creeze cât mai multă valoare de siguranță rutieră pe întreaga rețea rutieră pentru mijloacele disponibile.

Cantitatea de material dintr-un parapet metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE înseamnă că produsul costă întotdeauna mai puțin, montat și clar, decât o lisa metalică comparabilă a altei tehnologii. În general, se poate spune că investiția asigură mai mult de două ori lungimea parapetului metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE decât, de exemplu, lisa metalica sau de cel puțin cinci ori cât bariera de beton corespunzătoare.

Văzută de-a lungul unei vieți de peste 30 de ani, un parapet metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE implică o nevoie de aproximativ patru ori mai multe eforturi de reparație decât o lisa metalica comparabilă, dar, în schimb, o reparație tipică a parapetului metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE este mai ușoară, mai rapidă și mai ieftină de efectuat decât cea corespunzătoare pentru lisa metalica. Aceasta înseamnă că, chiar și pe drumurile cu un număr foarte mare de vehicule, există o economie socială mare în alegerea parapetului metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE peste alte tipuri de parapeti.

file-pdf-oEconomie