Median & Lateral

Parapetul metalic elastic cu cabluri SAFENCE montat lateral este plasată pe zona laterală a carosabilului (în banda de susținere). Parapetul metalic elastic cu cabluri SAFENCE montat mediam este plasată între circulația dintre sensuri în banda centrală pe o autostradă sau când distanța până la traficul din contrasens este mic, cum ar fi atunci când un drum de 13 m este convertit într-un drum 2 + 1.

Parapetul metalic elastic cu cabluri SAFENCE montat median cat și lateral sunt disponibile cu trei sau patru cabluri de oțel. La tipul cu trei cablurii, cablul superioară din oțel este plasat la 670 mm înălțime, iar la patru cablurii, cablul superioar din oțel este plasată la 720 mm înălțime. Parapetul metalic elastic cu cabluri SAFENCE este în clasa de capacitate H2, H1 și N2 cu lățimi diferite de lucru.

Parapetul metalic elastic cu cabluri SAFENCE marcat CE-ele fiind cu prestatia urmatoare conform EN1317:

 N2-A-W5 (3,4RCI-96)
 N2-A-W4 (3,4RCI-96)
 H1-A-W5 (4RCI-96)
 H2-A-W8 (4RCI-08)
 H2-A-W5 (BL-4-CI)
 L2/H2-A-W8 (3,4RC-17)

Parapetul metalic elastic cu cabluri SAFENCE montat median cat și lateral sunt montate fie cu stalpul SAFENCE C, fie cu stalpul SAFENCE I. Stâlpii sunt proiectați să funcționeze complet în egală măsură atât în ​​funcția de parapet, cât și în funcționarea asamblării, ei sunt separați doar atunci când vine vorba de detalii de montare dependente de profil.