Median, lateral & acostament

Produsele SAFENCE

Parapetul metalic elastic cu cabluri exista in trei variante:

În general, pentru toti parapeti, acestia sunt în clase de capacități diferite și lățimi de lucru. Producatorul parappetului metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE are produse testate atât pentru European EN 1317, cât și pentru extensia suedeză TRVMB 350, precum și pentru American NCHRP 350 și MASH. Începând cu 2011, am putut oferi diferite tipuri de parapeti metalici elastici cu cablu de tipul SAFENCE certificati CE, în conformitate cu EN 1317-5.

Introducere la “Despre parapeti metalici elastici cu cablu de tipul SAFENCE

Informații de bază despre parapeti metalici elastici cu cablu SAFENCE, precum și parapeti în general și SIGURANȚA produsului nostru, în special, pot fi găsite la rubrica
Despre parapeti metalici elastici cu cablu de tipul SAFENCE.

Această secțiune tratează Standarde & testare la accidentParapete potrivit la locul potrivitFunctiunea parapetului metalic cu cabluriSiguranta traficuluiEconomieMediu cat si Zapada.

Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat median

Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat median este plasată între traficul din contrasens în banda centrală a unei autostrăzi sau când distanța până la traficul din contrasens este mic, cum ar fi atunci când un drum de 13 m este reconstruit pe un drum 2 + 1.Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat median este disponibilă cu trei sau patru cablurii de oțel. Pentru trei cablurii, cablul superioar de oțel este plasat la 670 mm înălțime, iar pentru patru cablurii, cablul superioar de oțel este plasat la 720 mm înălțime. Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat median este în clasa de capacitate H2, H1 și N2 cu lățimi diferite de lucru.

Citeste mai mult in capitolul “Median- & lateral

Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat lateral

Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat lateral este plasat pe zona laterală a carosabilului (în banda de susținere). Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat lateral este disponibilă cu trei sau patru cablurii de oțel. Pentru trei cablurii, cablul superior de oțel este plasat la 670 mm înălțime, iar pentru patru cablurii, cablul superior de oțel este plasat la 720 mm înălțime. Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat lateral este în clasa de capacitate H2, H1 și N2 cu lățimi diferite de lucru.

Citeste mai mult in capitolul “Median- & lateral

Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat in rambleu

Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat in rambleu este cel mai recent produs al producatorului și plasat în rambleu. Este suficient de ridicat pentru a opri o mașină care zboară peste pârtie și suficient de joasă pentru a opri o mașină care urmează inclinatia pantei.

Parapete metalic elastic cu cabluri de tip SAFENCE montat in rambleu este disponibilă în clasa de capacitate N2S și lățimea de lucru W6 în conformitate cu TRVMB 350.

Citeste mai mult in capitolul “Parapet in rambleu

 

  • Un spațiu mai bun pentru pietoni și bicicliști.
  • Mai mult spațiu pentru zăpadă.
  • Îndepărtarea mai ușoară a zăpezii de marginea șoselei. Aceasta înseamnă că, pe măsură ce zăpada se topește, riscul apei care curge pe carosabil este redus.
  • Risc mai mic de vătămare a parapetului din cauza unei coliziuni cu un plug sau un vehicul.
  • Spațiu marit pentru o mașina care s-a oprit.
  • Nu este necesară lărgirea benzii de urgenta.
  • Efect redus total pentru visiunea de tunel
  • Efect mai mic de perete.