Recomandari

Când montăm parapeti metalici elastici cu cablu de tipul SAFENCE, apar uneori situații care necesită un pic de gândire suplimentară, enumerăm câteva dintre gândurile noastre de mai jos, dar nu ezitați să ne contactați pentru orice gânduri și întrebări;

 Cum se întâlnesc diferiti parapeti ?

 • Cel mai important este să lăsați fiecare parapet să își trăiască propria viață. Toti parapeti sunt aprobati individual, ceea ce înseamnă că calea de urmat este de a termina unul dintre parapeti metalici elastici cu cablude tip SAFENCE și a porni celălalt în conformitate cu specificațiile.
 • Vă recomandăm ca parapeti metalici elastici cu cablude tip SAFENCE să meargă paralel cu cel puțin doi stâlpi la înălțime maximă și astfel să se suprapună reciproc longitudinal.
 • Ascundeți începutul unui parapet metalic elastic cu cabluri tip SAFENCE nou odată cu sfârșitul celei de-al doilea parapete metalic elastic cu cablude tip SAFENCE. Astfel, la comutarea între doi parapeti de tip SAFENCE diferiti, parapetele care se termină va fi cea mai apropiat de trafic cu începerea următoarului parapete în spatele acesteia.

 Obstacole periculoase apropiate în spatele parapetului metalic elastic cu cablude tip SAFENCE.

 • Când traversați obstacole periculoase, cum ar fi bare de pod sau stânci, în apropierea parapetilor metalici cu cabluri de tip SAFENCESAFENCE poate fi tensionat mai puternic pentru a reduce deflectia parapetului de tip SAFENCE în timpul ciocnirii.

 Cat de lung poate fi un tronson de parapete metalic cu cabluri de tipul SAFENCE?

 • Nu există nicio limită de lungime la cât de lung poate fi montat paote fi montat parapetul metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE în mod coerent fără a fi ancorat, dar, din motive de construcție, în mod normal nu recomandăm niciodată lungimi mai mari de 5 km fără a monta ancore noi. Dificultatea cu secțiuni continue lungi este de a obține tensiunea corectă în ansamblul propriu-zis, altfel există și avantaje ale secțiunilor lungi.

  Cea mai lungă porțiune continuă de parapetul metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE este de aproximativ 8 km.

Cum se încadrează parapetul metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE în curbe?

 • Parapetul metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE este imbatabil pe drumurile drepte lungi, iar drumurile drepte se referă aici la drumuri normale – o regulă generală este că, dacă este permis să circule cu 80 km / h, atunci drumul este suficient de drept pentru parapetul metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE.
 • Nu recomandăm montarea parapetului metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE în curbe cu raze mai mici de 400 m, dar există anumite modificări care trebuie adăugate, dacă doriți.
 • Parapetul metalic elastic cu cabluri de tipul SAFENCE nu trebuie instalat în vai cu raze mai mici de 1 200 m.
 • Mișcările laterale trebuie făcute pe o lungime cât mai mare, ceea ce îndreaptă virajul și face ca raza să fie mare.